Tarieven

Beginnerscursus

Wij bieden elke maand een beginnerscursus aan. Deze eendaagse cursus begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Wij beginnen met een stuk theorie maar willen natuurlijk zo snel mogelijk met jou het water op gaan. Al het benodigde lesmateriaal is inbegrepen (denk aan: de surfset, wetsuit en waterschoentjes, ect.) maar ook een welkomstdrankje en de lunch! 

Dus neem je zwembroek mee en schrijf je in!

Beginnerscursus € 100,-

Lidmaatschap

Om bij ons te kunnen trainen en/of te huren moet je lid zijn van onze club. Als lid krijgt je ten alle tijden toegang tot de kleedkamers. In het eerste jaar is lesmateriaal inbegrepen. Schrijf je nu hier in.

Lidmaatschap voor leden tot 18 jaar  € 65,- *

Lidmaatschap voor leden vanaf 18 jaar €100,- *

Trainingen

Een training duurt twee uur. Dit is het eerste jaar inclusief lesmateriaal. We raden aan om vanaf jaar twee je eigen surfspullen aan te schaffen of te huren via de club. Uiteraard zijn de trainers altijd bereid om mee te kijken en te adviseren welk materiaal passend is.

Lees hier meer over onze trainingen.

Kluisjeverhuur/berging

Wij bieden leden smalle (80 cm breed en 400 cm lang) en brede kluisjes (135 cm breed en 300 cm lang) het hele kalender jaar aan.

Smal kluisje € 90,- *

Breed kluisje € 130,- *

* Hierboven genoemde prijzen zijn juist indien er gebruik wordt gemaakt van automatische incasso. Is dit niet het geval dan komt er €5,00 administratiekosten bij.

Verhuur

Leden kunnen bij ons verschillende materialen huren. Bij de huur van een surfset is de plank, zeil, mast en giek inbegrepen. Wetsuit, schoentjes en trapeze zijn exclusief.

Kona set € 400,- per jaar

Easy rider € 25,- per dag

Voor meer informatie neem contact op met trainers@windsurfingdelft.nl.