W.S.D. Plané
Zoeken naar:

Bij WSD Plané wordt fanatiek les gegeven door een goed opgeleid instructeursteam.

Voor beginnende windsurfers
Iedereen begint als beginner. Speciaal voor beginners kan er bij WSD Plané meegedaan worden aan een Start2Surf beginnerscursus (Klik hier voor inschrijving en meer informatie).

Tijdens de beginnerscursus worden de basis principes van het windsurfen bijgebracht. Als eerst krijgen de cursisten eerst een kleine uitleg over het windsurfen gevolgd door wat instructie op een simulator. Hierbij wordt op het droge geleerd hoe je kan sturen en hoe de plank reageert als je op het water bent. Hierna gaan de cursisten met een surfplank het water op en leren ze de basisprincipes van het windsurfen.

Voor ervaren windsurfers
Als je de basis onder de knie hebt kan je de beginnerscursus overslaan. Er kan dan mee worden gedaan met de trainingen op woensdag avond of als je echt snel alles onder de knie wil krijgen de Start 2 Surf Advanced lessen (Klik hier voor inschrijving en meer informatie).

Voor iedereen
Iedereen kan lid worden. Ook als je gewoon rustig wilt surfen. Je kan als lid gebruik maken van het clubhuis en de kleedruimtes met douche, het meedoen met diverse grootwater uitstapjes, gezellige barbecues en de diverse feesten waaronder het Plané eindfeest.

Wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar: trainers@windsurfingdelft.nl