W.S.D. Plané
Zoeken naar:

Trainingen vinden standaard plaats op de woensdagavond van 19.00 tot 21.00.

18.30   aanwezig om op te tuigen en om te kleden
19.00   start de training

Voor vragen of informatie, mail naar trainers@windsurfingdelft.nl


 

Lesgeven gebeurt door middel van het Europese CWO-systeem, wat erkend wordt door het Watersportverbond, de ANWB maar ook door buitenlandse surfcentra. De instructeurs zijn ieder weekend bij het clubgebouw aanwezig om als vrijwilligers gestructureerde cursussen en trainingen te geven.

Het CWO-systeem is verdeeld in een aantal niveaus. Bij Plané kunnen de cursisten worden opgeleid voor CWO 1, 2 & 3. Dat houdt dus het volgende in:

– CWO diploma Windsurfen I: Als de cursist zijn diploma heeft gehaald dan zal hij/zij veilig onder begeleiding kunnen surfen op rustig binnenwater. De cursist kan wat hij/zij heeft geleerd uitvoeren tot en met windkracht 3 Beaufort.

– CWO diploma Windsurfen II: Als de cursist zijn diploma heeft gehaald dan zal hij/zij zelfstandig ongeacht de windrichting op elk gewenst punt afvaren en aankomen. De cursist kan wat hij/zij heeft geleerd uitvoeren tot en met windkracht 4 Beaufort.

– CWO diploma Windsurfen III: Als de cursist zijn diploma heeft gehaald dan zal hij/zij planerend op elk gewenst punt kunnen afvaren en aankomen. De cursist kan wat hij/zij heeft geleerd uitvoeren tot en met windkracht 4 Beaufort.