W.S.D. Plané
Zoeken naar:

Wil je sneller de windsurf skills onder de knie krijgen?

We hebben een passie om mensen echt de windsurf feeling te laten beleven. Het proces van windsurfen op zichzelf is gaaf, maar als je voor de eerste keer in Plané komt, zweef je met snelheid als het ware op het water. Het boardje stijgt op en komt op het water te liggen, door de optimale aanstroming van je zeil zorg je er vervolgens voor dat je flink snelheid opbouwt en uiteindelijk op je vinnetje vaart.

Voor de mensen die de beginners clinic gedaan hebben of al eens een windsurf cursus gedaan hebben bieden we Start2surf advanced lessen aan.

Hier ga je leren om echt zelfstandig te varen en doe je kennis op voor alle omstandigheden, omgang met harde wind, snelle overstag, gijpen (met druk in het zeil), eerste ervaringen met planeren, algemene spot kennis om te herkennen waar wel en niet te varen, waar je goed kan surfen, varen met verschillende zeil groottes, zeiltje volledig kunnen optuigen, materiaal en termen kennis, optimale koersen varen, opkruisen, en nog veel meer.

Na deze reeks van lessen (en een examen) bieden wij een CWO 1 diploma aan. CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen en  is een samenwerkingsverband van HISWA Vereniging en het Watersportverbond en is dus landelijk erkend.

! Ivm Corona en de maatregelingen hier omheen raden we wel sterk aan om zelf een wetsuit en surfschoentjes aan te schafen. Je kan hiervoor terecht bij Siem de Jong (shop.siem.nl) of de Decathlon (decathlon.nl)!

Dus neem de wind mee en schrijf je hier onder in heb je vragen of kom je er niet uit mail dan een van de trainers email Trainers!